Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao ih vozač

Eksplozija u Moskvi: Ubijen policajac, drugi ozlijeđen

rusija policija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.01.2014.
u 15:47

Glasnogovornica Istražne komisije u Moskvi, Olga Vrady je kazala da je drugi policajac teško ozlijeđen te da policija traži vozača koji je uspio pobjeći sa mjesta incidenta.

Jedan policajac je ubijen, a drugi je teško ozlijeđen u predgrađu Moskve nakon što je vozač iz automobila bacio eksplozivnu napravu, pišu RIA Novosti.

Vozač je bacio eksplozivnu napravu dok su policajci provjeravali dokumente vozila. Glasnogovornica Istražne komisije u Moskvi, Olga Vrady je kazala da je drugi policajac teško ozlijeđen te da policija traži vozača koji je uspio pobjeći sa mjesta incidenta. Ruski mediji ovaj incident ne povezuju sa terorističkim bombaškim napadima u Volgogradu.

Težak dan za moskovske policajce obilježio je i incident u kojem je vozač automobila, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, jednog plavca nasmrt pretukao. Nakon sudara Lade i BWW-a, vozač Lade je toliko pretukao policajca da je ovaj preminuo na mjestu nesreće. Vozač je pritvoren.

>>Putin: Borit ćemo se protiv terorista dok ih ne istrijebimo

>>'Ruski Bin Laden': Ukrast ću Putinu igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije