Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u sirtu

Eksplozija u Gadafijevu rodnom gradu, 100 mrtvih, 50 ozlijeđenih

sirt, eksplozija (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.10.2011.
u 10:54

Eksplozija se dogodila u ponedjeljak kasno navečer po lokalnom vremenu.

Poginulo je najmanje stotinu ljudi, a 50 ih je ozlijeđeno u eksploziji cisterne u Sirtu, rodnom gradu ubijenog bivšeg čelnika Libije Moamara al-Gadafija. Kako prenose strani mediji, eksplozija se dogodila u ponedjeljak kasno navečer po lokalnom vremenu. Zasad nije poznat uzrok eksplozije, kao ni ukupan broj žrtava.

– Eksplozija je bila golema i izbio je veliki požar – rekao je za AFP zapovjednik libijskog Prijelaznog nacionalnog vijeća Leith Mohammed. Istaknuo je da su na mjestu tragedije "deseci spaljenih žrtava". Prema njegovim riječima, do eksplozija se dogodila dok su građani čekali u redu za točenje goriva.

Ključne riječi

Komentara 50

BE
belizar
11:16 25.10.2011.

do sada ste \'plivali\' u nafti, a sada će te čekati u duuuugim redovima ili krasti iz nafotovoda, kao sirotinja u nigeriji. benzin vam je bio 1kn/1L, a uskoro će vam biti 1$/1L, imalis te besplatno školstvo i zdravstvo, sada će te plaćati.....tražili ste-dobili ste.

SJ
Sve je uzalud
11:21 25.10.2011.

Eto počela vam je demokracija Made in USA,koja je samo za vas rezervirana.Brzo dajte umjetno disanje Gadafiju možda vam se probudi kojim slućajem

Avatar Zag
Zag
11:16 25.10.2011.

sad samo treba skužit jel to demokratska eksplozija ili ostatak režima,a možda je samo nekom avionu koji donosi demokraciju nešto ispalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije