Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zemlja nesigurnosti
Povratak na članak

Eksplozija autobombe u Iraku odnijela 10 života

Bomba postavljena u osobni automobil eksplodirala je nedaleko od tržnice u Khalisu, a 25 je osoba ozlijeđeno

Komentari 3

Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:04 01.12.2011.

Prespavao sam dio bliske \"povijesti\".... Zar u ovoj zemlji nije demokracija i blagostanje? amerikanci su ih oslobodili od \"tiranina\" i donijeli radost i slobodu, od kud sad ovo? što su im poklonili amerikanci prije 10godina????

VL
OB
-obrisani-
14:41 01.12.2011.

u 11:04h Alfons_x je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~ pa svima je jasno, tko je iza toga. Iran.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
16:32 01.12.2011.

01.12.2011. u 14:41h primjedba je napisao/la: Primjedba, smatram da je tvoj nivo konverzacije na većem stupnju od citiram \"pa svima je jasno....\" - Mogu ovdje još dopisati - pa svima je jasno da iza ovoga stoje Kurdi, ili Izrael, Egipatt je sigurno......no to nije kvalitetan argument već nevjerodostojna sugestija.. -da te podsjetim, jednom davno je svima bilo jasno (pa i meni..... što mi je naknadno otvorilo oči o licemjerju zapada kojem pripadam) da Irak ima oružje za masovno uništenje, i da je prijetnja svijetu?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.