Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detonacija uznemirila stanovnike

Eksplozija u Vukovaru: Ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu

Eksplozija u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/5
19.06.2022.
u 11:49

Po društvenim mrežama širi se informacija kako je se radi o bombi koja je eksplodirala kod ulaznih dvorišnih vrata kao i da se eksplozija dogodila u ulici Antuna Mihanovića.

Jutros, u 8.15 sati, policija je zaprimila dojavu o eksploziji nepoznate eksplozivne naprave u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen 73-godišnji muškarac.

- Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite. Djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli su ozlijeđenog 73-godišnjaka u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar. U tijeku je očevid, a po utvrđivanju svih okolnosti događaja ćemo pravovremeno izvijestiti javnost – izvijestila je policija.

Po društvenim mrežama širi se informacija kako je se radi o bombi koja je eksplodirala kod ulaznih dvorišnih vrata kao i da se eksplozija dogodila u ulici Antuna Mihanovića.

Foto: Branimir Bradarić

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vivian
12:37 19.06.2022.

Kad se iskonstruiraju sve okolnosti, biti cete obavijesteni .

HE
Herceg56
12:54 19.06.2022.

Počelo je,a nije ni stalo?!

Avatar possibilis
possibilis
12:30 19.06.2022.

12:28 pise "Po društvenim mrežama širi se informacija kako je se radi o bombi koja je eksplodirala kod ulaznih dvorišnih vrata kao i da se eksplozija dogodila u ulici Antuna Mihanovića." Dvorisnih vrata cega? Privatne kuce? Neke institucije? Jedina druga lokacija u clanku je Memorijalna bolnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije