Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kistanje

Eksplodirala bomba iz II. svjetskog rata, ozlijeđeno dvoje djece

Eksplozija bombe u Kistanjama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
13.11.2018.
u 21:16

Očevidom na mjestu događaja upo tragovima je utvrđeno a se radi o ručnoj bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata, tzv. talijanki

Eksplozija ručne bombe zaostale iz Drugog svjetskog rata u Kistanjama kraj Knina ozlijedila je dvoje djece.

- U 13.40 sati dobili smo dojavu o eksploziji bombe u Kistanjama. Dvoje djece je ozlijeđeno, jedno lakše a drugo teže, te su hospitalizirana u kninskoj bolnici. Očevidom na mjestu događaja upo tragovima je utvrđeno a se radi o ručnoj bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata, tzv. talijanki - rekla je za 24sata glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Očevid je završen i policija više oko ovog događaja više neće imati postupanja. Izvješće će biti upućeno Državnom odvjetništvu, koje može zatražiti dodatne korake. Nesreća se dogodila u blizini zgrade općine u napuštenoj zgradi.

Eksplozija bombe u Kistanjama
1/12
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
23:39 13.11.2018.

Ma da sigurno iz 2 svjetskog. Srpska jugobomba je to bila....

Avatar Idler 3
Idler 3
23:40 13.11.2018.

Banda je vu Kninu mela oružja još iz onog rata...dok su ih kak antifašiste naoružavali saveznici - Taljanci !!!

LA
Latin
07:22 14.11.2018.

Direkt kao nosom u guzicu.Sa tog područja su bježali cetnici koliko me pamćenje sluzi.Traktorijada je najbrža utrka svih vremena hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije