Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U TISKANOM IZDANJU

Ekskluzivno u Večernjem! Gotovina: Razumijem Krstičevića, ali nije vrijeme da ode

Ante Gotovina i Damir Krstičević
Dino Stanin/PIXSELL
20.07.2017.
u 00:10

Ante Gotovina odmah je dao potporu Krstičeviću, stao je iza njega i kazao mu da podržava njega i njegovu odlučnost bez obzira na to kakva njegova odluka bila.

Dan nakon objave vijesti da je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević podnio ostavku, ujutro je došao na svoj posao u Ministarstvu obrane, održao kolegij nakon kojega, međutim, njegovi suradnici nisu stekli dojam da je promijenio mišljenje.

Iz kruga najbližih suradnika Damira Krstičevića nadaju se da će se ministar ipak predomisliti. Uzdaju se da će se aktivirati i Krstičevićevi prijatelji, a njemu je uvijek u ovakvim situacijama bilo stalo do mišljenja generala Ante Gotovine koji je i ovog puta stao iza njega i kazao mu da podržava njega i njegovu odlučnost bez obzira na to kakva njegova odluka bila. 

Izrazio mu je i svoje mišljenje da je pred njime još puno zadaća i da nije vrijeme da ode, nego da ih nastavi.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u e-izdanju!

Komentara 150

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
19:33 19.07.2017.

Dva velika covjeka kad je to trebalo biti

BO
bojuki1
19:38 19.07.2017.

U tijeku je specialni rat protiv državnog vrha. Čelni čovjek DUZS Lozančić (Milanovićev sluga) naTV-u izjavljuje da on ni sada nije siguran kada je uputio vojsci poziv za pomoć, a glavni vatrogasac Tucaković (sdp-ovac) nije tražio nikakvu pomoć vojske, nije čak tražio ni pojačanja iz ostatka Hrvatske dok nije vrag odnio šalu, sporo je reagirao, izmorio je vatrogasce na terenu, a partijski mediji se ne bave ovom dvojicom koji su najodgovorniji u sustavu već predsjednicom Kolindom, nju blate, prozivaju, svađaju je s Plenkovićem, a Krstičević naivno nasjeda na sve te partijsko-medijske spinove kao i premijer kojem izvješća pismenim i usmenim putem dostavljaju SDPTucaković i Lozančić. Predsjednica je izjavila da je vojska trebala prije izaći ne teren optužujući Lozančića i Tucakovića koji su sabotirali pozive vojsci upomoć, ali mediji su prodali svoje spinove o odgovornosti Krstičevića koji je emotivno na sve reagirao. Uglavnom, čovjek iz HEPa je rekao da nije uzrok požara iskra sa dalekovoda, dakle požari su očito podmetnuti, sa svime se kasnilo i sve mi ovo smrdi na dobro isceniran plan koji je trebao proći s nekom velikom tragedijom. Državni vrh uopće nije svjestan kakve ljude ima u sustavu, kako partijski mediji manipuliraju i kako ove požare iskorištavaju za rušenje političkog vrha. Predsjednice Kolinda, Plenkoviću, Krstičeviću i Božinoviću, otvorite oči, piromani na terenu, u sustavu, te medijima i oporbi ne spavaju i rade sve da vas unište.

BR
brojevi
21:05 19.07.2017.

Ne vidim u ćemu je problem? Sve relevantne poluge vlasti podržavaju Krstičevića i on sigurno neće dati ostavku. Bilo bi korisnije istražiti uzroke požara i propuste u zapovjednom lancu te naći učinkovitiji modus operandi u prevenciji ovakvih katastrofa. Novinar koristii ime časnog generala Gotovine da isprovocira podjele u vladajućim krugovima za račun i korist nesposobne oporbe. Jalov mu posao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije