Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grob u Austriji
Povratak na članak

Ekshumirano tijelo Davida Dragičevića. Građani se oprostili uz suze i jecaje

Davida će pokopati u austrijskom gradiću Wiener Neustadtu

Komentari 18

Avatar Apsalar
Apsalar
10:23 12.03.2019.

Kontroverze, a ne kontroverzije.

VL
Avatar taqa
taqa
09:59 12.03.2019.

O Bože! Čak i mrtvi napuštaju ove prostore zagađene nacionalizmom i organiziranom državnim kriminalom.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:11 12.03.2019.

ako je nobilo digao ruke od ovoga, jer je shvatio da tu nema mesa za ono što roditelji tvrde, da se tu politika uplela, oni oporbenjaci, koji su na ovom slučaju željeli za glavu skratiti dodika, jasno je odmah o čemu se radi. zašto se obitelj seli, zašto bježe, zašto i leš sa sobom vuku, to je pitanje koje bi u nekim zemljama tražilo odgovor. al u bosni ništa od toga. ja ih i razumijem, svima su se popeli na glavu. što su uopće i željeli dokazati? da je policija, tj. država, ubila nesretnog mladića? pa što je taj nesretnik, za kojeg se nije ni znalo do nesreće, uopće predstavljao nekome, prijetnju, što god..?! ako ćemo od svakog 'sumnjivog' slučaja raditi ekscese, samo zato jer netko ne želi prihvatiti otužnu činjenicu, stvarnost, da mu miljenika nema više, pa optužuje sve druge, bez ikakvih dokaza, onda se moramo pakirati i mi. kud, ne znamo, al afrika i ne miriše tako loše...

VL
SC
schteff
14:09 12.03.2019.

još uvijek se bavimo posljedicama posvađanih frakcija vojske republike srpske ???

VL
CR
cromak
14:36 12.03.2019.

Seoba nebeskog naroda, bijeze od tame i mraka genocidne tvorevine koja sije strah svome srpskom narodu. koji trazi da institucije rade svoj posao, i da postuju ljudska prava sviju. Ali to u genocidnim sustavima ne postoji. Tim fasizmom ubijaju vlastitii narod. Voli vas vas Laza Lazarevic sa pijesmom "Sve ce to narod Srpski pozlatiti" sa bjezanijom i koferima u svijet ljubavi.

VL
B2
bordon 2
10:34 12.03.2019.

Ma ubile ga ustaše!!!

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:39 12.03.2019.

Wiener Neustadt? U našem lijepom hrvatskom jeziku postoji ime za taj gradić,a to je Bečko Novo Mjesto ili Bečki Novigrad.

VL
Avatar tituš
tituš
10:30 12.03.2019.

užasno smrdi VL!

VL
HE
hr.eu
10:33 12.03.2019.

Po čemu je vijest o jednom Srbinu iz BiH entiteta tzv. "republika srpska" bitna za Hrvatsku? Mladiću pokoj vječni, Bog će mu presuditi kako zaslužuje. VL = velikosrpsko glasilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.