Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada vijest postane spektakl
Povratak na članak

Ekonomija pažnje raste u medijskom cirkusu u kojem svatko želi privući publiku ili klik

'Clickbait' je paradigma novinarstva. Umjesto vijesti imamo spektakle, a ono bitno što stoji iza toga je nebitno. Kod nas se stvari gledaju prema formuli – što prizemnije, to bolje

Komentari 1

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
23:21 13.10.2020.

Politika kao politika - svatko je gleda svojim očima. Ovisno o osobnim uvjerenjima i opredjeljenosti. O politici se smije govoriti, kritizirati je -reći politici da je loša bez ideje, bez boje, bez sadržaja ili da je neugodna mirisa. Kada se se otvoreno napiše što se misli o vašim novinama i portalu - kako vas se doživljava u ovoj izrazito mizernoj kvaliteti - onda se leti s portala. Tu je čak i najlošija politika nekoliko katova iznad vas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.