Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Eko taxi izlazi u susret najugroženijim djetalnostima

Svi članovi Hrvatske liječničke komore, Hrvatske ljekarničke komore te Hrvatske komore medicinskih sestara, kao i najugroženije starije osobe, od sada se voze jeftinije
20. travnja 2020. u 10:17 56 prikaza
Eko taxi
Foto: Eko taxi
Pogledajte galeriju 1/8

Od prije poznat kao prvi ekološki osviješten taxi u Hrvatskoj, Eko taxi upravo je dobio titulu i najosvještenijeg po pitanju društveno odgovornog poslovanja tijekom pandemije koja je zahvatila cijeli svijet pa tako i Hrvatsku. Iako su preporuke Nacionalnog stožera ponajprije vezane za ostajanje doma, postoje i oni koji svoj posao ne mogu raditi od kuće, oni koji ga rade na 'prvoj crti obrane', oni koji ovih dana izlažući sebe nesebično pomažu drugima. Upravo njima Eko taxi je odlučio prilagoditi svoje poslovanje, na način da im osigura potrebne i odgovarajuće popuste na vožnje. Tako od sada vrijedi 30% popusta za sve članove Hrvatske liječničke komore na plaćanje karticom ili gotovinom u taxiju, uz identifikaciju vozaču članskom iskaznicom. Narudžba taxija se obavlja pozivom na 095 456 0 456 ili na broj za pojedini Eko taxi grad, uz obavezno navođenje članstva. Isti popust i uvjeti vrijede i za sve članove Hrvatske komore medicinskih sestara te za članove Hrvatske ljekarničke komore, kao i za volontere Komore koji dostavljaju lijekove korisnicima, a koji se također vozaču identificiraju svojom volonterskom iskaznicom.

Eko taxi | Autor : Eko taxi Foto: Eko taxi

Osim što je izašao u susret trenutno najugroženijoj djelatnosti, Eko taxi je osigurao popust od čak 50% za sve nužne prijevoze u zdravstvene ustanove za sve starije, ugrožene osobe. Narudžba taxija se također obavlja pozivom na 095 456 0 456, prilikom kojeg se zatraži ovakva usluga.

Također, za sve ostale korisnike, trenutno je aktualan popust od 10% na sve prijevoze plaćene gotovinom ili karticom u taxiju neposredno nakon završetka vožnje, neovisno na način kako je taxi naručen.

Svi navedeni popusti vrijede dok su na snazi posebne mjere zaštite izdane od strane SCZ-a o zabrani/ ograničenoj mobilnosti građana te ukinutom javnom prijevozu, u svim gradovima u kojima Eko taxi posluje.

Važno je napomenuti i to da se vozila Eko taxija redovito dezinficiraju, a njihovi djelatnici poduzimaju sve mjere kako bi putnici bili sigurni.

Eko taxi | Autor : Eko taxi Foto: Eko taxi

 

objavio na Instagramu
Šprajca šefovi snimali kako dolazi na posao, njegova reakcija je urnebesna
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'