Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kineski projekt
Povratak na članak

EK zaustavlja brzu prugu Beograd – Budimpešta?

Europska komisija istražuje jesu li Kinezi, Srbi i Mađari u projektu modernizacije željezničke pruge poštivali propise Europske unije

Komentari 7

SA
saneko23
07:56 22.02.2017.

Matematiku mu milu, ako smo u Europi, pa valjda ćemo poštivati EU zakone. Ili nek se selimo u Aziju ako nam je draže. Samo nepismena osoba misli da damping cijena može dugoročno živjeti. I nije nama EU kriva nego socilističko-balkanskii mentalitet koji nas je pola stoljeća odgajao.

VL
RA
ranko75
10:00 22.02.2017.

Kada bi prugu gradili Nijmci, onda se ne bi pominjali EU propisi.

VL
JO
josipmacek
09:25 22.02.2017.

nemoj prisiljavati nađem ja to na svom profilu doduše nepotpunom ali postoji

VL
Avatar Banat
Banat
12:03 22.02.2017.

Sve sto ide u interes malim zemljama (bile one u EU ili ne) bice osporeno od strane mama Nemacke. Zamislite samo da neka Hrvatska firma plasira neke proizvode koji di drasticno smanjili prodaju u nekoj Nemackoj kompaniji.Svi smo mi samo njihove sluge i robovi.

VL
Avatar zagondzija
zagondzija
19:54 21.02.2017.

Gluposti...nije Orban cokolinda ili plenki da igra kako brisel svira...on ne vodi konjusarsku politiku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.