Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S TVRTKOM BINA ISTRA
Povratak na članak

Gradnja druge cijevi tunela Učke: EK dala zeleno svijetlo za produljenje koncesijskog ugovora

Komisija je ovom odlukom utvrdila da su ispunjeni svi potrebni preduvjeti te da će ova odluka pozitivno utjecati rast i investicijska ulaganja, bez nepotrebnog narušavanja konkurencije između država članica u skladu s pravilima od državnim potporama i pravilima o javnoj nabavi.

Komentari 4

ST
sttipe
18:39 07.08.2020.

Jesu li to oni ugovori u kojima koncesionar u svim situacijama profitira, a ako ni tako ne profitira, država je dužna osigurat da profitira!!! Novonormalni "kapitalizam"??

VL
MU
Muzakus
19:29 07.08.2020.

EU novac za stranu firmu i ekstra profite, raditi ce strana gradjevinska industrija, Hrvatima ostaje placanje tunelarine!

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
19:00 07.08.2020.

Zar se Bina Istra nije Već obvezala da će probiti drugu cijev postojećim koncesiskim ugovorom

VL
VL
_________
18:40 07.08.2020.

Svijetlo? Vi to ozbiljno? Znam da će mi ubrzo komentar biti obrisan a tekst ispravljen, zato sam počeo raditi screenshotove ovih bisera, koje ću jednog dana objaviti na fejsu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.