Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR

Egipatski vozač autobusa izrešetao putnike

policija u Kairu
AFP
06.07.2010.
u 13:24

Iz nepoznatih razloga 46-godišnji vozač autobusa jedne građevinske tvrtke zapucao je iz automatske puške po svojim putnicima i ubio ih šest te ranio još šest.

Privatni autobus građevinske tvrtke Arab Constructions prevozio je 23 zaposlenika na posao kad je na cesti oko 15 kilometara od Kaira, na tristotinjak metara od sjedišta tvrtke, 53-godišnji vozač Mahmoud Taha Swellem iznenada zaustavio vozilo, okrenuo se prema putnicima, izvadio automatsku pušku koju je držao skrivenu ispod sjedala i počeo pucati.

Pogodio je 12 osoba, od kojih je šest ubio, a šest ranio. Među žrtvama su i financijski menadžer i šef odjela, a svi su pogođeni muškarci – nijedna od žena koje su se zatekle u autobusu nije pogođena. Policija je uhitila vozača i istraga je u tijeku, javlja agencija MENA. Glasnogovornik tvrtke Effat Abdullah rekao je da je Swellem u Arab Constructionsu, jednoj od najvećih građevinskih tvrtki u Egiptu, radio već dvadeset godina, a prema prvim izvještajima bio je u depresiji zbog nedavnog premještaja na drugo radno mjesto.

Komentara 7

10
101lakeoswego
19:04 06.07.2010.

acide hehehehehehehe i zidane je materacija pogodio glavom na finalnoj utakmici a sve zato jer ga je materaci vukao za dres a zidane mu ljutito i ironicno odgovorio: nemoj me vuci za dres dat cu ti ga poslije utakmice, a materaci ljutit odgovorio: necu tvoj dres, hocu tvoju sestru, a zidane onak bum, nek se zna koje je ko vjere.

HA
Haagenar
16:03 06.07.2010.

...a vozio je moj misko i pola kilometra u rikverc vezanih ociju...

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
21:00 06.07.2010.

. ..Egipatski vozač autobusa u trenutku je pomislio da su to Srpski turisti bez vaučera iz KICCAČA. ..POŠTAR IZZ FUTOGA. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije