Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ustavno ili ne?
Povratak na članak

Egipatski predsjednik umirovio čelnika vojske Husseina Tantawija

Egipatski predsjednik bez objašnjenja u nedjelju je umirovio dosadašnjeg čelnika oružanih snaga Husseina Tantawija

Komentari 4

SI
sinaj
20:32 12.08.2012.

canajrasim je napisao/la: ______________________ ne dešavaju se čudne stvari, dešava se točno ono što je Zapad naumio

VL
BV
bvalen16
21:17 12.08.2012.

Što "Elita"naumi to i ostvari....zavadi pa vladaj......

VL
RI
Riznica
22:27 12.08.2012.

Ovom generalu koji je godinama sluzio necijim drugim interesima se trebalo suditi ali zbog nacionalnih interesa dobio je amnestiju i ne zasluzenu penziju !" Ovo je vec vidjena repriza iz Turske !!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:31 13.08.2012.

polako su maknuti gotovo svi američki igrači u egiptu. još malo, pa će muslimanska braća imati sve instrumente za jaku šerijatsku državu. sve po propisima! odite, i veselite se dok još možete, odite posjetiti egipat, jer uskoro će tam obiti ko u saudijskoj arabiji. to je želja amerikanca bila, da postoji više zmelja sa tiraninom na vlasti. s takvima je oduvijek bilo lakše. samo... čudno je ovo. na sjeveru afrike se promejnom dogodilo to da su na lvast došli islamisti. ono koji mrze puno toga. amerikance, recimo. slijedeće godine bismo mogl igledati proljeće u s arabiji. i u cijelom zaljevu. ili bude to zima... .)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.