Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGAĐA STARIJE
Povratak na članak

ECDC upozorava: Gripa cirkulira Hrvatskom ranije nego inače, sezona bi mogla biti teška

Oko 20 posto stanovništva svake se godine zarazi gripom, dok će svaka četvrta osoba razviti simptome

Komentari 3

Avatar Primarius
Primarius
12:20 27.10.2021.

do pojave korone u prosjeku je godišnje oko 2000 Hr. građana umiralo od posljedica gripe...a u nekim "jačim" godinama i preko 4000....zanimljivo kako to od kad se vodi medicinska statistika 1918 pojavom "Španjolke".gripa je prisutna svake godine osim naravno prošle....čak smo čuli da je prošle godine nije bilo tj. da nitko nije obolio od gipe !?tobože zahvaljujući socijalnoj distanci i nošenju maski...ako je navedeno istina kako to da se Gripa vratila i ponovo hara..unatoč soc. distanci i maskama i cijepljenju....zanimljiv bi bio podatak koiko Hrvatska ima doza cijepiva protiv gripe prije a koliko će imati poslije ovakovih članaka...i naravno koliko je to koštalo i koje firme su profitirale sijanjem medijske panike.

VL
NE
Nez
11:51 27.10.2021.

Dopiz..... gripi da se stalno piše o koroni...

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
11:29 27.10.2021.

sto kazu nasi strucnjaci, ako imas gripu da li mozes dobiti i koronu ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.