Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi slučaj

Ebola i u Australiji? Vlasti testiraju medicinsku sestru

ebola
Reuters/PIXSELL
09.10.2014.
u 07:27

Informaciju je potvrdilo ministarstvo zdravlja u Australiji

Medicinska sestra (57) izolirana je i podvrgnuta testiranju u australijskom gradu Cairnsu jer se vjeruje da je u zemlju ušla zaražena virusom ebole.

Žena se, javlja RT, nedavno vratila iz Sijera Leonea, centra epidemije u Africi. Informaciju da je medicinska sestra podvrgnuta testiranjima potvrdilo je i ministarstvo zdravlja u Australiji.

>>U Teksasu mogući drugi slučaj zaraze ebolom

>>Medicinska sestra oboljela od ebole taknula lice zaraženom rukavicom?

Komentara 2

Avatar abakus
abakus
07:42 09.10.2014.

Ne razumijem zašto ove ljude koji se vraćaju iz zemalja pogođenih ebolom jednostavno ne stave u karantenu nego ih puštaju da normalno hodaju okolo i dovode u opasnost druge ljude. Tri tjedna nije tako dugo vrijeme, toliko bi svatko tko je bio u nekoj od tih afričkih država mogao odvojiti ako je riječ o zaštiti tko zna koliko života drugih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije