Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudnovato iskustvo
Povratak na članak

Neurokirurg tvrdi da je doživio život poslije smrti: 'Vidio sam svjetlo...'

"Svjetlo se otvorilo kao rascjep. I ja sam osjećao kako prolazim kroz rascjep u dolinu bujnog i plodnog zelenila, gdje su vodopadi sjali u kristalnim bazenima"

Komentari 21

NA
Narcis660
10:30 15.12.2017.

Kad to kaze jedan neurokirurg sta drugo nego ostaje nam vjeeovati hahaha....ako ima dobro je ako nema opet je dobro eto tako nekako ja mislim o tome ..

VL
Avatar Parousia
Parousia
10:24 15.12.2017.

Propovjednik(9:5)"Zivi barem znaju da ce umrijeti,a mrtvi neznaju nista niti imaju vise nagrade,jer se zaboravlja i spomen na njih."

VL
DU
Deleted user
13:50 15.12.2017.

ni pet ni šest, odmah u raj ... bit će da mu se snilo

VL
DU
Deleted user
12:45 15.12.2017.

ne bi li prvo trebao umrijeti pa ides na sud pa tek onda u raj/pakao prema tvrdnjama par svetih knjiga?On je jos k tome bio samo u komi.. Aj novinari pocnite pisati malo ozbiljnije clanke...

VL
DU
Deleted user
11:46 15.12.2017.

Pa jesen mu miša pa kak baš svi vide sebe odozgora, svjetlo, ulaz u raj i onda im Isus osobno veli da je prerano i da se vrate?!!! Osim mene... Ja sam sobu i doktore gledala odozdo, a onda mrak,, zemlja, crvi koji uranjaju u zemlju, a samo me je moja slabašna volja, bez ičije ruke na ramenu , uspjela odvući da i ja ne uronim... Pa vam onda i nemrem točno reći je li kad uroniš dolje samo ništavilo, ili oganj i vruće lopate čekaju ovakve mračne duše i nečiste savjesti.

VL
Avatar istovari
istovari
10:40 15.12.2017.

I ja kad sanjam vidim mrtve i mogu letjeti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.