Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na proslavi u londonu

Džihadisti planiraju izvesti atentat na kraljicu Elizabetu II. i to već u subotu

Elizabeta II.
Foto: Press Association/PIXSELL
09.08.2015.
u 09:10

Policija i britanska sigurnosna služba MI5 u utrci su s vremenom kako bi spriječili atentat koji dolazi po naređenju vođa Islamske države iz Sirije

Džihadisti planiraju atentat na britansku kraljicu Elizabetu II., a žele ga izvesti već iduću subotu na svečanosti u Londonu kojom se obilježava obljetnica završetka Drugog svjetskog rata.

Britanski Daily Mail piše kako su policija i britanska sigurnosna služba MI5 u utrci s vremenom kako bi spriječili atentat koji dolazi po naređenju vođa Islamske države iz Sirije.

Islamisti planiraju aktivirati bombu u ekspres loncu tijekom velike svečanosti koja će se održati u središtu Londonu, a na kojoj će sudjelovati brojni visoki dužnosnici. Bomba koju planiraju napraviti slična je onoj koja je izazvala krvoproliće na Bostonskom maratonu.

U centru Londona u subotu će se slaviti pobjeda nad Japanom, a na svečanosti će biti i britanski premijer David Cameron, kao i ostatak kraljevske obitelji.

Kraljica pak ne namjerava odustati od sudjelovanja na obilježavanju 70. obljetnice i velike pobjede jer želi odati počast palim borcima.

>> Koga je ISIL pogubio, a koga pustio

Komentara 32

DR
dragica949
09:54 09.08.2015.

To je jedini naćin da siđe s trona.

BC
bura_curba
10:29 09.08.2015.

hehehehe

GU
General_U
10:17 09.08.2015.

babetina se najela graha očekuje se više eksplozija pa će to protumačiti kao teroristički napad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije