Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTINOV BIJES
Povratak na članak

‘Džihadisti Idliba platit će za ubojstvo ruskog pilota’

Ruski ratni brodovi stacionirani u Sredozemlju krstarećim su raketama gađali ciljeve u Idlibu, prilikom čega je ubijeno više od 40 džihadista

Komentari 16

Avatar zong
zong
13:56 05.02.2018.

Pali Putine te divljake i glavosječe žive!

VL
GV
golub Vaso
15:51 05.02.2018.

Ljerka Buzinska ne vidi problem što je al kaida naoružana stingerima, kad krenu padati civilni avioni po Europi ovdje će pisati da je kriv Putin

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:03 05.02.2018.

ljerka, ne brini ti za putina, on ide po 4. mandat. u 20 godina što je u rusiji on na vlasti, rusija se podigla iz pepela. smeta to zapadu, jer ne može više po 300 mlrd dolara izvlačiti iz rusije nekažnjeno. zanimljiva si ti, mislim si. rođena si 29.11. ili voliš taj datum jer te vraća u vrijeme kad si nosila plavi šos i bijelu majicu, a na glavi naherena plava kapa sa crvenom zvijezdom...? pa si s demokratskim promjenama zavoljela kapitalizam i zapadne poroke, a pranje mozga prihvatila kao nešto jako korisnog i zdravog. zanimljivo da su države oslobađanjem od tzv. komunizma i socijalizma izgubili sve što su imale vrijednog, sad su im ostali samo ljudi. sve ostalo su im uzeli prijatelji sa zapada. ostali samo stanovnici. kojih je sve manje, jer je sve na zapadu, a najviše profite zapad ostvaruje na istoku. kad baza na istoku presahne, koga će onda krasti?! kinu ne mogu. rusija im je sad prejaka.

VL
GV
golub Vaso
15:48 05.02.2018.

američki vojnici na terenu ili skraćeno al kaida

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:56 05.02.2018.

da, a tko su izvori tih 'informacija'? sad mi kao znamo točno što je putin rekao... a riječ osveta se ne koristi baš često. mada će osveta biti žestoka. ovo je dobar izgovor za razbijanje ostataka terorista.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:13 05.02.2018.

Nista nova u Siriji , Rothschild i ekipa "novog svjetskog poretka" ne odustaju niti nakon punih 7 godina rata, boriti ce se do posljednjeg dzihadiste. Oded Yinon-ov plan velikog Izraela je propao ali jos se moze razoriti par drzava i pobiti par miljuna ljudi.

VL
PL
@ploto@
07:48 06.02.2018.

Assad je terorist jer nije dozvolio pripadnicima Božjeg naroda da svoju državu povećaju za nekoliko puta na račun Sirije.Palestincima ionako ne namjeravaju dozvoliti da imaju državu.Prije će ih sve pobiti ,nego će imati državu.

VL
DU
Deleted user
18:39 05.02.2018.

Bježaće Rusi ko iz Afganistana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.