Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni linč u egiptu

Dvojicu pretukli i objesili za noge, gomila skandirala 'ubijte ih!'

egipat
Screenshot YouTube
18.03.2013.
u 17:53

Grupa osvetnika je dvojicu muškaraca optuženih za krađu u nedjelju pretukla te ih objesila za noge. Oba muškarca su preminula.

Uznemirujuća snimka javnog linča u Egiptu obišla je i zgrozila svijet. Grupa osvetnika dvojicu muškaraca optuženih za krađu u nedjelju je pretukla te ih objesila za noge, a oko 3000 promatrača vikalo je ''ubijte ih'', pišu strani mediji. Oba muškarca preminula su, objavile su vlasti.

Ova dva ubojstva dogodila su se u gradu Samanodu, oko 90 km sjeverno od Kaira, tjedan dana nakon što je ured glavnog državnog odvjetnika potaknuo civile da uhite kršitelje zakona te ih predaju policiji.

Jezive fotografije koje su snimili promatrači ovog linča vrlo brzo su se proširile Facebookom i drugim društvenim mrežama. Video je bio objavljen na Youtubeu, ali je ubrzo maknut.

Policija navodno nije mogla doći do mjesta događaja jer su im vozači buseva koji su protestirali zbog nedostatka goriva blokirali puteve. 

>> VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

Ključne riječi

Komentara 4

AA
Aartur
18:47 18.03.2013.

Očigledno je da tamo pojmovi uređene države, pa i civilizacije doživljavaju totalan kolaps. Mubarak je možda bio korumpirani diktator, ali u državi mu je barem vladao kakav-takav red. Ovakvo anarhično stanje je neodrživo, ljudi će sutra prirodno odmah glasati za stranku koja će obećati radikalne mjere za uspostavu reda, a to su danas najčešće islamski fundamentalisti.

LP
Lebron Petrovic
19:21 18.03.2013.

Da pogađam: Jedan je ukrao jabuku, a drugi je ukrao tu istu jabuku od njega!

AA
aabbcc
20:14 18.03.2013.

..optuženih za krađu u nedjelju pretukla te ih objesila za noge... _________________________________________________ Ovo je Uznemirujuća snimka samo za politicare a .....sve pohvale imaju od Postenog Naroda !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije