Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštetili tuđe stvari

Dvojici Poljaka kaznene prijave zbog pisanja grafita u Senju

grafiti, pescenica
Davor Višnjić/PIXELL
16.07.2010.
u 21:28

Mladi su Poljaci u noći između 14. i 15. srpnja na pročeljima nekoliko kuća i poslovnih prostora ispisali grafite različitih sadržaja. Vlasnici su oštećeni za 60 tisuća kuna.

GOSPIĆ – Radnici Policijske uprave ličko-senjske danas su završili kriminalističko istraživanje dvojice Poljaka (26 i 25) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Mladi su Poljaci u noći između 14. i 15. srpnja na području grada Senja, uporabom spreja, ispisali grafite različitih sadržaja. Za to su koristili pročelja nekoliko obiteljskih kuća i poslovnih prostora. Vlasnici su oštećeni za 60 tisuća kuna. Zbog pisanja grafita protiv Poljaka podnijeta je kaznena prijava Općinskom sudu u Crikvenici.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:21 25.07.2010.

Ja bi njih budale u katran i perije pa marš piješke do Poljske. A tu odštetu se i tako i tako treba zboraviti.

OB
-obrisani-
09:00 17.07.2010.

Tako se cjeni i postuje gostoprimstvo....Treba ih natjerat da polizu svoje grafite,sve dok se ne dovede u prvotno stanje kuca. (fasada )... I jos im novcanu kaznu lupit...Stoka !..

Avatar Rubirosa
Rubirosa
11:06 17.07.2010.

Markane potrudi se i prondji pravu sliku,zaradi placu...:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije