Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajne dvojnice

Potpune strankinje u trećoj državi otkrile da izgledaju poput blizanki

blizanke
Foto: screenshot/youtube
1/2
26.10.2015.
u 08:49

Ciarina prijateljica Jessica rekla je da su poznate kao 'blizanke

U Njemačkoj se dogodio slučaj koji je poslužio kao predložak raznim filmovima i serijalima – dvije nevjerojatno slične djevojke koje nisu u rodu niti su odrasle u istoj državi, upoznale su se u Bremenu gdje su došle studirati.

– Kad sam počela izlaziti, ljudi su me pitali jesam li došla na studij sa sestrom ili blizankom. Nisam shvaćala o čemu govore na početku pa sam odgovarala da sam na studij došla posve sama – rekla je jedna od djevojaka Ciara Murphy iz Wexforda u Pennsylvaniji u SAD-u. Njezina dvojnica zove se Cordelia Roberts i dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, piše Metro

Nakon što se dvojac upoznao, objavile su selfie na Facebooku. Ciarina prijateljica Jessica rekla je da su poznate kao 'blizanke' te je dodala:

– Stalno su zajedno, poput paketa su. Imaju tu neku posebnu vezu jer izgledaju identično – rekla je Jessica. 

>> Pogledajte tko su najveće dvojnice u svijetu bogatih i slavnih

Komentara 8

BL
blukac3
09:09 26.10.2015.

Caca se vraca...he.he.he

MA
mamunamegalo
09:04 26.10.2015.

jel obe mujo. .obe obe

Avatar ucjena
ucjena
10:32 26.10.2015.

tko zna gdje je ko koga????? neka se napravi dnk pa ona pisite, nemoguce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije