Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Mladi vatrogasac poginuo tijekom gašenja požara u Velikoj Gorici: 'Čuli smo četiri eksplozije'

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/18
20.07.2019.
u 21:53

Turan je izjavio da je vatrogasac poginuo tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući, ali da su okolnosti njegove smrti još uvijek nerazjašnjene.

Tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući u subotu poginuo je vatrogasac, djelatnik Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, potvrdio je Hini zapovjednik te postrojbe Borislav Turan dodavši da je još jedan vatrogasac ozlijeđen.

Turan je izjavio da je vatrogasac poginuo tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući, ali da su okolnosti njegove smrti još uvijek nerazjašnjene.

Dodao je da vatrogasci koji su bili na intervenciji nisu vidjeli u kojim je okolnostima nastradao njihov kolega. Rekao je i da je tijekom intervencije jedan vatrogasac ozlijeđen.

Policija je dojavu o požaru dobila oko 16 sati. Vatrogasac je preminuo oko 19 sati dok se nalazio u KBC-u Rebro, a prema neslužbenim informacijama poginuo je zbog udisanja velike količine dima.

Dodali su da će se okolnosti njegove smrti utvrditi očevidom te kako je još jednom vatrogascu koji je sudjelovao u intervenciji pružena liječnička pomoć u istoj bolnici.

- Čuli smo četiri eksplozije, bila je mala vatra, a onda se brzo proširila - izjavili su susjedi. Navodno su vlasnici stana u zgradi u Ulici Mate Lovraka otišli na more. U požaru je izgorjelo cijelo krovište, pišu 24 sata.

Prema neslužbenim informacijama, poginuo je vatrogasac I.G. (24), pripadnik JVP Velike Gorice.

- Bilo mu je tek 24 godine.. Bog sebi uzima samo najbolje.. Brate po vatri počivaj u miru i s nekog boljeg i ljepšeg mjesta pazi na nas... - poručili su na Facebook stranici Vatrogasci - oni su naši heroji.

 

Ključne riječi

Komentara 23

VL
vlada1
09:54 21.07.2019.

Strašno, mlad dečko. P. S. ova djelatnica hitne ko da je iz raja izašla.

BA
Barbasmora
21:11 20.07.2019.

to su pravi heroji! nije teško onome koji je otišao, teško je onima koji iza njega ostaju! neka bude njegova obitelj i prijatelji nalik hrabri!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:18 21.07.2019.

O kakvim je eksplozijama riječ, njih 4, nakon kojih je vatra znatno ojačala? Ima li nekih informacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije