Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Dvojica radnika ozlijeđena dok su priprema boje za lakiranje

vatrogasci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
13.07.2018.
u 15:02

Ozlijeđenim djelatnicima pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je 28-godišnjak teže, a 27-godišnjak lakše ozlijeđen

Dvojica radnika u dobi od 27 i 28 godina ozlijeđeni su u požaru koji je u četvrtak u 11.50 izbio u jednom uredu u Ulici Gradskih igrališta u Pazinu.

Kako je priopćila policija, radnici su pripremali boju za lakiranje kada je na još uvijek neutvrđen način izbio požar. koji je zahvatio zapaljive materijale te odjeću djelatnika, koji su pritom zadobili opekotine. Požar su ugasili drugi djelatnici.

Ozlijeđenim djelatnicima pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je 28-godišnjak teže, a 27-godišnjak lakše ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a o svemu je izviješten i inspektor zaštite na radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije