Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski obračun

Dvojica pucala na 21-godišnjaka u autu pa ga izvukla van i pretukla

policija
Duško Jaramaz/Pixsell
08.01.2015.
u 08:55

Incident se dogodio jučer ujutro u blizini nekadašnjeg Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica

U gotovo potpuno pustom kraju između Jasenka i Drežnice nedaleko nekadašnjeg Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica dogodio se filmski obračun u kojem su na vozača automobila pucali i vatrenim oružjem.

Prema službenim podacima Policijske uprave karlovačke zasad nepoznata dvojica napadača jučer su u jutarnjim satima pucali vatrenim oružjem prema 21-godišnjaku koji je vozio automobil. Nakon toga vozač je stao, a nepoznati napadači su ga potom i pretukli. Policija tvrdi kako je kriminalističko istraživanje ovog događaja u tijeku i ne daju nove detalje. Vrlo sličan događaj zbio se i prošle godine 11. lipnja u nedalekom Tounju.

Tounjac koji je radio kao poštar policiji je najprije ispričao da je u naselju Košare službeni automobil koji je vozio zasut kamenjem. Tvrdio je i da zbog toga nije uspio automobil održati na kolniku, te da je sletio s ceste, a nakon toga napadači su mu uz prijetnju pištoljima oteli novac. No već za nekoliko dana razotkrivena je njegova prevara. Na kraju, optužen je za tri kaznena djela: lažno prijavljivanje, pronevjeru i oštećenje tuđe stvari.

>>Poštaru kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja pljačke

>>Mladić i njegova djevojka ranjeni u pucnjavi u školi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije