Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Dvojica prijavljena zbog ispisivanja grafita

Ilustracija
Pixabay
04.02.2021.
u 13:02

Osumnjičen je hrvatski državljanin kojeg sumnjiče da je u više navrata i na više različitih mjesta ispisivao razne grafite neprimjerena i uvredljivog sadržaja, a policija je prijavila i 23-godišnjaka iz Rijeke

Za oštećenje tuđe stvari osumnjičen je, kako je navela PU primorsko goranska, hrvatski državljanin kojeg sumnjiče da je u više navrata i na više različitih mjesta, na području Krka, od početka godine ispisivao razne grafite neprimjerena i uvredljivog sadržaja.

Ispisujući grafite oštetio je zidove, vrata, stupove javne rasvjete, spremnike za otpad i druge gradske objekte i predmete, pričinivši tako lokalnoj jedinici štetu od najmanje 35.000 kuna. U sklopu kriminalističkog istraživanja od osumnjičenoga je, kažu u policiji, oduzet sprej.

Zbog ispisivanja grafita, policija je prijavila i 23-godišnjaka iz Rijeke. Njega su policajci lani u prosincu zatekli dok je ispisivao grafite na prostoru kampusa u Rijeci. Tom prilikom su od njega oduzeti sprejevi, markeri i drugi predmeti, a sumnjiči se da je ispisivanjem grafita oštetio visokoškolsku ustanovu za oko 2.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije