Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaplijena u zagrebu

Dvojica poznata po nasilju i drogi pala sa 900 grama kokaina

cocaine
04.05.2011.
u 13:35

Vrijednost droge u uličnoj preprodaji dosegla bi, prema procjenama, oko 400 tisuća kuna.

Gotovo 900 grama kokaina zaplijenili su policijski službenici PNUSKOK-a  nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja nad više osoba. Uhićene su dvije osobe u dobi od 53 i 41 godine.

Stariji osumnjičeni uhićen je u Zagrebu u ponedjeljak 2. svibnja i  kod njega je pronađeno pet prozirnih vrećica ukupne težine 706,25 grama u kojima se nalazio kokain visoke čistoće i kvalitete. Zbog pokušaja bijega prilikom uhićenja nad njim su upotrijebljena sredstva prisile, izvijestili su iz MUP-a.

U utorak 3. svibnja u Zagrebu su pretraženi stanovi i drugi prostori kojima se koriste osumnjičeni. Kod mlađeg osumnjičenog pronađeno je 176,78 grama kokaina, 2,46 grama hašiša, 14.535 eura, 6500 kuna te drugi manji iznosi u raznim stranim valutama.

Osumnjičeni su otprije poznati po nasilju i  zlouporabi opojnih droga.

Dvojac će danas biti doveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda,.

Vrijednost droge u uličnoj preprodaji dosegla bi, prema procjenama, oko 400 tisuća kuna.

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
14:52 04.05.2011.

Odakle su \"pala\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije