Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavo

Dvojica poginula u napadu na sudu u Frankfurtu

Frankfurt
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
24.01.2014.
u 13:45

Jedan muškarac preminuo je na ulazu u zgradu suda nakon što je na njega pucano iz vatrenog oružja, a drugi je izboden u zgradi suda te je preminuo na putu u bolnicu

U napadu na sudu u Frankfurtu u petak ujutro poginula su dva muškarca, javlja The Local.

Jedan muškarac preminuo je na ulazu u zgradu suda nakon što je na njega pucano iz vatrenog oružja, a drugi je izboden u zgradi suda te je preminuo na putu u bolnicu, izvijestila je tamošnja policija.

Žrtve su navodno bile optuženici na suđenju za ubojstvo i 2 pokušaja ubojstva. Navodno se radi o 50-godišnjaku i 45-godišnjaku. Odmah nakon krvavog incidenta uhićen je 47-godišnji Afganistanac iz mjesta Eschborna.

>> Krvavi doček: Pijan oteo pušku policajcu i ranio 12 ljudi

Ključne riječi

Komentara 1

XA
xaron
20:46 24.01.2014.

Bas su se Njemci usrecili primivsi ove azilante iz humanitarianih razloga. Evo vidimo ih ubijaju kao da su u Afganistanu ,tj. osjecaju se kao doma .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije