Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvojica nepoznatih muškaraca elektrošokerom pljačkala trgovine

konzum
Arhiva VL
23.01.2010.
u 14:44

Tri zaposlenice iz trgovine Konzum na Pešćenici i trgovine Dinova na Trešnjevci u razbojstvima su lakše ozlijeđene, a policija traga za drskim razbojnicima

Dva razbojstva elektrošokerom, jedno na Pešćenici u 18, a drugo na Trešnjevci u 19, izvedena na identičan način, dogodila su se u petak u Zagrebu.

U trgovini Konzum u Ulici Đalskog dvojica muškaraca, nakon što su izabrali proizod, došli do blagajne. Pričekali su da zaposlenica Z.P. (54) otvori kasu te su joj u tom trenutku, u trgovini punoj kupaca, prislonili elektrošoker na tijelo. U pomoć joj je priskočila druga zaposlenica M.B. (54), koju je jedan od razbojnika udario. Pobjegli su s nekoliko tisuća kuna, a zaposlenice su lakše ozlijeđene.

U trgovini Dinova u Ulici Hrvoja Macanovića dvojac je prišao blagajnici A.R. (38) s leđa. Jedan joj je prislonio elektrošoker, a drugi je uzeo nekoliko tisuća kuna iz blagajne. Iako su ih hrabra blagajnica i nekoliko kupaca pokušali spriječiti, ipak su uspjeli pobjeći. Blagajnica je lakše ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zami
20:33 23.01.2010.

Drskost narkomanske mladeži prelazi sve granice razuma. I to u vrijeme kada su u dućanima djeca, bake,djedovi, ili savjesni ljudi koji svojim teško zarađenim kunama kupuju hranu za sebe i obitelj,sasvim slučajno naletiš na \"tzv\" kupce koji se u sekundii pretvore u nasilnike ili nedaj Bože ubojice.Kuda ide naše društvo,kada se moram bojati čim izađem ivan svoga doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije