Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali prisebni

Dvojica mladića neozlijeđeni iskočili iz plamtećeg dizala

lift (1)
Goran Jakus/PIXSELL
01.09.2013.
u 15:50

Zgrada inače ima video nadzor pa će snimke pomoći da se utvrdi je li u zgradu ulazio netko "nepozvan"

Dvojici mladih Puljana prisebnost i spretnost pomogli su da se bez ozljeda izvuku iz dizala u zgradi u Ulici kamenjak 3 na Verudi koje je u nedjelju u noći, oko 1.20 sati, zahvatio požar . Mladići su bili u dizalu na prvom katu kad je odnekud počelo \"dimiti , a potom je i planulo. Uspjeli su brzo iskočiti, zgrabili aparat za gašenje i počeli gasiti vatru, a uto su stigli i vatrogasci koji su požar koji je već zahvatio cijelo dizalo ugasili.

Mladići su , ispričali su još ne vjerujući što im se dogodilo, tek nakon što su iskočili iz lifta i vidjeli kako se vatra brzo širi , shvatili da su bili u opasnoj situaciji. Prema prvim informacijama došlo je do zapaljenja instalacija dizala, no da li je tehnički kvar ili nesmotrena, a moguće i namjerna ljudska radnja , uzrok požara znat će se nakon što bude završen očevid . Zasad je poznato da je vatra krenula od stropa i proširila se na cijelo dizalo.

Zgrada inače ima video nadzor pa će snimke pomoći da se utvrdi je li u zgradu ulazio netko \"nepozvan\".

>> Izgorjela balirka, šteta preko 100 tisuća kuna


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije