Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se niz

Dvojica maskiranih uz prijetnju oružjem orobila poštu u Baniji

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
06.02.2012.
u 12:39

Pljačka poslovnice pošte u karlovačkoj četvrti odigrala se u ponedjeljak oko 10 sati

Nastavlja se niz pljački poslovnica banaka, pošta i kladionica po Karlovcu i okolici, koje se već mjesecima odigravaju po istom obrascu.

Dvojica maskiranih razbojnika uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkala su poslovnicu pošte u gradskoj četvrti Banija u ponedjeljak oko 10 sati. Pritom je otuđen novac, a pljačkaši, kao ni većina glavnih protagonista spomenutog niza pljački, nisu otkriveni.

Ključne riječi

Komentara 3

YO
yocko
10:50 07.02.2012.

Ovi su uspeli pobječi,jer su čekali da ralica prođe da ne ostanu u snijegu.

XN
xnet0822
15:04 06.02.2012.

Mene muči samo jedno pitanje : DOKLE ĆE SE PLJAČKATI BANKE, POŠTE, KLADIONICE I BENZINSKE POSTAJE ? Do kad ćemo trpiti ove nesposobne policajce, koji nisu u stanju mrdnuti malim prstom ?

UT
utvara73
20:28 06.02.2012.

To je zato šta se takvi rizični objekti otvaraju i rade u prostorima koji nisu adekvatni za takav rad umjesto da mjerodavni pooštre kriterije za postojeće kao i za buduće poslovne prostore te kategorije a ne da se takvi prostori otvaraju u nekim kioscima i napuštenim prostorima zbog jeftinoće.....zašto ne opljačkaju Erste banku na tržnici....samo neznam kako će ući ili izići kroz ona nova vrata....netko je ipak uložio lovu u sigurnost i mislio na zaposlenike i klijente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije