Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozili nogostupom

Dvojica biciklista sudarila se u Prečkom, obojica teško ozlijeđena

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.05.2014.
u 14:55

Obojica su vozila nogostupom na kojem ne postoji posebna biciklistička staza. Pomoć im je pružena u bolnici Sveti Duh.

Dvojica biciklista, O.J. (32) i M.D. (42) teško su ozlijeđena nakon što su se sudarili u trenutku u kojem je O.J. naletio na skupinu pješaka te bio primoran naglo zakočiti.

Na njega je u tom trenutku iz drugog smjera naletio M.D. u četvrtak u Ulici J. Slavenskog u zagrebačkom Prečkom u 18.25. Obojica su vozila nogostupom na kojem ne postoji posebna biciklistička staza. Pomoć im je pružena u bolnici Sveti Duh.

>> Sudarili se autobus i automobil, poginuo vozač

Komentara 1

LU
lukabulic
21:41 27.05.2014.

ako nema obiljhežene staze za bicikliste na šetnici ili nogostupu - biciklisdti trebaju voziti ulicom -u malešnici je kontra ako i ina biciklističkka staza u pravilu nitko ne vozi po stazi i u obilježenom smijeru kretanja--tik uz haustor izlaz -ulazstor izlaz -ulaz vozi se 50m na sat i više i ne dijeca već odrasli ljudi- strašno da još nitko nije nastradao -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije