Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno ušli u rh

Dvojica Alžiraca uhvaćena na autocesti pokraj Županje

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
''
10.10.2012.
u 09:28

U ovoj godini u Hrvatsku je ilegalno ušlo 60 državljana Alžira, dok ih je cijele prošle godine to učinilo samo četvero.

Dvojica državljana Alžira zatečena su i uhićena u srijedu ujutro oko 4.45 sati na 297. kilometru autoceste A-3 Zagreb – Lipovac pokraj Županje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju i određena zabrana ulaska i boravka u RH te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju. U ovoj godini u Hrvatsku je ilegalno ušlo 60 državljana Alžira, dok ih je cijele prošle godine to učinilo samo četvero.

>>U autobusu za Dubrovnik uhićeno pet ilegalaca iz Afganistana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije