Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dvojica 16-godišnjaka i 18-godišnjak krali po Babinoj Gredi

Dvojica mladića predana su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske zbog tri kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela oduzimanja vozila na motorni pogon. Treći je kazneno prijavljen
05. srpnja 2012. u 08:59 1 komentara 142 prikaza
krađa, novčanik
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Županja dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 16-godišnjaka i jednim 18-godišnjakom, svi iz Babine Grede, i utvrdili da su počinili niz teških krađa u svome mjestu.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je da su jedan 16-godišnjak i 18-godišnjak u Babinoj Gredi 24. lipnja ukrali parkirani teretni automobil marke VW, županjskih oznaka. Nakon toga su se odvezli na područje susjednih Gundinaca, gdje su uzrokovali prometnu nesreću, a potom su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ovim kaznenim djelom, 51-godišnjem vlasniku pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su sva trojica Babogredaca počinila još tri kaznena djela teške krađe od 13. do 26. lipnja kada su provalili u tri obiteljske kuće, iz kojih su ukrali televizor, ručne satove, parfeme, pivo i zlatni nakit, čime su oštećenoj 43-godišnjakinji, 52-godišnjakinji i 49-godišnjaku pričinili ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Jedan 16-godišnjak i 18-godišnjak jučer su predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske zbog tri kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela oduzimanja vozila na motorni pogon, dok je protiv drugog 16-godišnjaka prijava dostavljena redovnim putem.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • thekurcula:

    A šta drugo da radi omladina po Babinoj Gredi? Nema sex shopova a, verovatno, ni kladionica. Jedino im ostaje da se sami zabave.