Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari grabovac

Dvoje stradalih u prevrtanju automobila

nesreća
Foto: Željko Gašparović
1/5
03.11.2014.
u 14:57

Zbog razminiranja uz auto cestu A3 od Okučana prema Novskoj, zatvoren je čvor Okučani pa se vozila preusmjeravaju kroz naselja

Dvije osobe, vozač R.C. i suvozačica, zadobili su teške tjelesne povrede u prometnoj nezgodi koja se danas dogodila u naselju Stari Grabovac. Automobil slovenskih registracijskih oznaka koji se kretao prema Novskoj, prednjim desnim kotačem zahvatilo je povišeni betonski rub mosta preko potoka, nakon čega je vozilo odbačeno na drugu stranu prometnice i prevrnulo se na krov. Povrijeđenima su u pomoć priskočili mještani do dolaska vatrogasaca i medicinskog tima. Kolima Hitne pomoć su prevezeni u Opću bolnicu Nova Gradiška.

Ovom županijskom prometnicom je ovih dana pojačan protok vozila. Zbog razminiranja uz auto cestu A3 od Okučana prema Novskoj, zatvoren je čvor Okučani pa se vozila preusmjeravaju kroz naselja. Očevid su obavili djelatnici Policijske posta je Novska.

>> Vozeći unatrag udario i srušio pješakinju (78)

Ključne riječi

Komentara 2

BB
bozo boric
19:32 03.11.2014.

.... strašno

DU
Deleted user
22:02 03.11.2014.

Strasno je, ali da sam ove godine dok sam bio u posjeti Hrvatskoj dozivio i vidio vozace stranih zemalja a nazalost najvise slovenskih registracija kakve vratolomne akcije izvode a i stvarno se jako brzo voze. Ne kazem da se to ovdje desilo ali kazem da sam ostao jako iznenadjen divljastvom na Hrvatskim cestama i nepostivanjem ogranicenja brzine a policija stoji iza zavoja i ceka... Mislim da policija u Hrvatskoj ne radi nista da bi dovela u red divljake za volanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije