Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar na magistrali

Dvoje poginulih i dvoje ozlijeđenih u teškoj nesreći kod Dubrovnika

nesreća (1)
Grgo Jelavić/PIxsell
Autori: vm/VLM, SaD/VLM
27.07.2012.
u 17:32

Zbog prometne nesreće promet na Jadranskoj magistrali (D 8) obustavljen je, izvijestili su iz HAK-a

Dvije su osobe smrtno stradale u sudaru osobnog i teretnog vozila u mjestu Veliki Žali u Dubrovačkom primorju, a dvije su osobe teže ozlijeđene.

Prometna nesreća dogodila je oko 15.20 sati, a promet na Jadranskoj magistrali (D 8) zbog nesreće je neko vrijeme bio obustavljen te se vozilo obilazno preko Maljkova i Trstena. 

- U teškom frontalnom sudaru u kojem je sudjelovao automobil Fiat Stillo, karlovačkih registracijskih oznaka, koji se kretao u smjeru Dubrovnika, i kamiona Man, splitskih registracijskih oznaka, iz suprotnog smjera, 76-godišnji vozač automobila preminuo je na mjestu prometne nesreće, a 20-godišnja putnica iz istog vozila, oboje državljani Australije, preminula je u dubrovačkoj bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda, priopćila je dubrovačka policija.

Teže ozlijeđeni su 19-godišnjakinja, putnica iz osobnog vozila, također državljanka Australije, kao i 51-godišnji vozač teretnog vozila. Nakon pružene liječničke pomoći 19-godišnjakinja je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Komentara 5

SA
saad
06:55 28.07.2012.

Teskim krsiteljima prometnih pravila oduzimati automobile i dozvole na dulje vrijeme.U Juznoj Australiji ove godine oduzeto je preko 8000 automobila na 28 i vise dana,radi ponavljanja prekrsaja.Moj prijatelj je radi pijanstva izgubio dozvolu za godinu dana,onda je isao voziti nekoliko dana prije isteka kazne,dozvola mu je tada oduzeta zatri godine.Za prkoracenje voznje preko trideset kilometara,automatski gubite dozvolu za tri do sest mjeseci.

CR
crofish
08:23 28.07.2012.

@saad - pa mi ti imamo slične kazne (osim oduzimanja vozila), samo drugačije ljude...

UR
urco
11:15 28.07.2012.

Vaša bi policija našim policajcima oduzela vozačke dozvole doživotno ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije