Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNE NESREĆE

Dvoje pješaka teško ozlijeđeno dok su prelazili kolnik na pješačkom prijelazu

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
11.01.2023.
u 15:37

Jučer u Vukovaru, oko 10 sati, 45-godišnjak je prilikom vožnje unatrag stražnjim dijelom vozila udario 76-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza

Nepažnja, loši vremenski uvjeti ili nešto treće rezultirali su time da su u utorak, 10. siječnja, zabilježene dvije prometne nesreće u kojima je dvoje pješaka zadobilo teške tjelesne ozljede i to dok su prelazili kolnik preko pješačkog prijelaza. Jučer u Vukovaru, oko 10 sati, 45-godišnjak je prilikom vožnje unatrag stražnjim dijelom vozila udario 76-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Pješak, 76-godišnjak je uslijed udara i pada na kolnik zadobio teške tjelesne ozljede.

Također jučer, oko 18 sati  ali u Vinkovcima, 46-godišnja vozačica je osobnim automobilom udarila 69-godišnju pješakinju prilikom prelaska kolnika na obilježenom pješačkom prijelazu. Uslijed udara 69-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozlijede.

– Protiv vozača i vozačice policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – navode iz policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije