Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDJELA IH LUČKA KAPETANIJA

Dvoje maloljetnika krenulo na SUP dasci z Postira, HGSS ih našao na stijeni

HGSS Split
08.08.2022.
u 22:17

Lučka kapetanija Split obavijestila je da se kod uvale Splitska nalaze dvije osobe koje nevera nosi prema stjenovitoj obali.

Dvoje maloljetnika upustili su se u pustolovinu koja ih je mogla skupo koštati. Njih je, naime, iznenadila nevera koja je zahvatila šire splitsko područje i otok Brač dok su bili u moru sa SUP daskom. Oni su se uputili u vožnju iz Postira bez da su ikoga o tome obavijestili.

- Lučka kapetanija Split obavijestila je da se kod uvale Splitska nalaze dvije osobe koje nevera nosi prema stjenovitoj obali. Dva člana Stanice Split u dvoje članova ispostave Brač odmah su krenuli prema navedenoj lokaciji, a na mjestu su zatekli dvoje mladih koje su vjetar i valovi izbacili na obalu - navode iz HGSS Split.

Dvoje maloljetnika su prošli neozlijeđeni, tek s lakšim ogrebotinama, prestrašeni i promrzli. Utopljeni su i otpraćeni do smještaja.

VIDEO: Gorivo će od ponoći biti znatno jeftinije, provjerite nove cijene

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:39 08.08.2022.

To je već druga generacija ekipe zbog koje postoje upute tipa: ...ambalaža nije za jelo, tekućina iz akumulatora nije za piće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije