Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dvoje djece provalilo u pravoslavnu crkvu u Kninu

U prvom navratu ukrali su 800 kuna, a drugi put nisu otuđili ništa. Zbog teške krađe policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.
14. svibnja 2010. u 10:08 6 komentara 4 prikaza
križ
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

KNIN - Kninska policija otkrila je provalnike u pravoslavnu crkvu Svetog Georgija u Kninu. Naime, riječ je o dvoje djece iz susjedstva koja su u dva navrata u svibnju u Medačkoj ulici otvorila vratna crkve, preturala ormar i uzela milodar.

U prvom navratu ukrali su 800 kuna, a drugi put nisu ništa otuđili. Zbog teške krađe policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Ova vijest posebno će razveseliti Srpsku pravoslavnu crkvu koja je zbog posljednjih provala na svojim internetskim stanicama Eparhije dalmatinske objavila da su zbog krađa "uplašeni za svoju sigurnost i ogorčeni što se sve to događa upravo u vrijeme kada oni proslavljaju nekoliko velikih praznika".

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar punkufer
  punkufer:

  Acide - ne lupetaj. Ovo su ti tvoji srpski hrišćani: http://www.youtube.com/watch?v=gLskc3zaxEA&feature=related

 • `*acide*`:

  hrvati su paganski šizmatici koji ni do dana današnjeg nisu prihvatili hrišćanstvo na ispravan način, takođe su kao uvoznici komunizma na Balkan sa njihovim diktatorom brozom ostavili duboke tragove u već izopačenoj svesti primitivnih hrvata koji veruju i u takve ... prikaži još! gluposti kao što je gospa iz međugorja i sl. Elem od takvih primitivaca se ništa bolje i ne može očekivati nego da kradu novac i to iz crkve iskonskog Hrišćanstva u kojoj su nekada njihovi preci bili kršteni pre nego što su bili pokatoličeni, a sad da će hapšenje ovih klošara razveseliti SPC je notorna glupost jer zakon štiti maloletnike i od težih krivičnih dela a kamoli od štete načinjene večitim neprijateljima !

 • `*acide*`:

  Lupetao je tebe tata po tikvi dok si bio klinac, pa si zato postao zamlata broj 1na portalu !