Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali kradljivci

Dvoje djece provalilo u pravoslavnu crkvu u Kninu

križ
Marko Lukunić/PIXSELL
14.05.2010.
u 10:08

U prvom navratu ukrali su 800 kuna, a drugi put nisu otuđili ništa. Zbog teške krađe policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

KNIN - Kninska policija otkrila je provalnike u pravoslavnu crkvu Svetog Georgija u Kninu. Naime, riječ je o dvoje djece iz susjedstva koja su u dva navrata u svibnju u Medačkoj ulici otvorila vratna crkve, preturala ormar i uzela milodar.

U prvom navratu ukrali su 800 kuna, a drugi put nisu ništa otuđili. Zbog teške krađe policija je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Ova vijest posebno će razveseliti Srpsku pravoslavnu crkvu koja je zbog posljednjih provala na svojim internetskim stanicama Eparhije dalmatinske objavila da su zbog krađa "uplašeni za svoju sigurnost i ogorčeni što se sve to događa upravo u vrijeme kada oni proslavljaju nekoliko velikih praznika".

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar punkufer
punkufer
13:25 14.05.2010.

Acide - ne lupetaj. Ovo su ti tvoji srpski hrišćani: http://www.youtube.com/watch?v=gLskc3zaxEA&feature=related

AC
`*acide*`
13:12 14.05.2010.

hrvati su paganski šizmatici koji ni do dana današnjeg nisu prihvatili hrišćanstvo na ispravan način, takođe su kao uvoznici komunizma na Balkan sa njihovim diktatorom brozom ostavili duboke tragove u već izopačenoj svesti primitivnih hrvata koji veruju i u takve gluposti kao što je gospa iz međugorja i sl. Elem od takvih primitivaca se ništa bolje i ne može očekivati nego da kradu novac i to iz crkve iskonskog Hrišćanstva u kojoj su nekada njihovi preci bili kršteni pre nego što su bili pokatoličeni, a sad da će hapšenje ovih klošara razveseliti SPC je notorna glupost jer zakon štiti maloletnike i od težih krivičnih dela a kamoli od štete načinjene večitim neprijateljima !

AC
`*acide*`
17:10 14.05.2010.

Lupetao je tebe tata po tikvi dok si bio klinac, pa si zato postao zamlata broj 1na portalu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije