Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umor i neoprez

Dvoje češke djece bori se za život nakon stravične nesreće na A1

Stravična nesreća češke obitelji kod Vrpolja (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
20.07.2011.
u 11:39

Škoda, kojom je putovala peteročlana obitelj, probila je ogradu i prevrnula se, a djeca i roditelji ispali su iz automobila

Dvoje djece iz Češke bori se za život u šibenskoj bolnici nakon stravične nesreće koja se jutros, nekoliko minuta poslije osam sati, dogodila u blizini čvora Vrpolje na autocesti A1. Škoda, kojom je putovala peteročlana obitelj iz Češke, izletjela je s autoceste, probila zaštitnu ogradu  i nekoliko se puta prevrnula, a djeca i roditelji ispali su iz automobila. Otac, majka i još jedno dijete teško su ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti. Pretpostavlja se da je vozačev umor kumovao nesreći.

Prije nešto manje od dva tjedna na istome mjestu pognula je 19-godišnjakinja iz Svete Nedelje.

Komentara 14

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:23 20.07.2011.

Umor vozača, iza kojega su već stotine ili tisuću prevaljenih kilometar, su glavni i najćešći razlozi ovakvih nesreća. Najbolji primjer za to je autocesta kroz zapadnu Slavoniju. Potpuno ravna dionica, bez zavoja, bez gustog prometa, a baš na tom mjestuu ssu do sada poginuli deseci ljudi, najčešće stranaca na dugačkim putovanjima.

AB
ABESINAC
14:55 20.07.2011.

Gospodo draga i ja sam umalo prije mjesec dana nastradao u tunelima od Rijeke prema Zagreba.Neznam koja je budala dala da se u tunelima postave crvena svjetla sa strane.Kad udjes u tunel neznas koji je vrag u crvenom.Zakocis i odpozate puke netko. Povadite crvene lampe i stavite bijele i siguran sam da ce vam vozaci biti zahvalni. Ako je itko za ovo neka potvrdi ovo moje napisano.

LI
liliZG
11:59 20.07.2011.

........dal se to radi samo o meni ili mi se čini da na toj dionici autoceste A1 ima puno nesreća, ....................da li je netko radio analize \"crnih točaka\" autoceste, i istražio što se tamo dešava i zašto ih ima toliko.?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije