Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šverc marihuane

Dvoje Albanaca pokušalo ući u Hrvatsku sa 24 kg marihuane

Palo 16 kg marihuane u okolici Našica (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.08.2012.
u 11:31

Droga je pronađena prilikom granične kontrole automobila talijanskih registracija kojeg je vozila 33-godišnja državljanka Albanije dok se kao suvozač u autu nalazio 41-godišnji državljanin Albanije.

Policija je jučer na GP Karasovići zaplijenila 25 paketa u kojima je bila marihuana ukupne težine 24 191 grama. Droga je pronađena prilikom granične kontrole automobila talijanskih registracija kojeg je vozila 33-godišnja državljanka Albanije dok se kao suvozač u autu nalazio 41-godišnji državljanin Albanije. Policija je u njihovom autu uočila zavarene sanduke uz stražnji branik vozila u kojima su se nalazili omoti marihuane pa su vozačica i suvozač uhićeni i dovedeni na obradu. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 25 omota u kojima je bila trava.

Istoga dana policijski službenici su na izlazu iz zemlje na GP Zaton Doli kontrolirali osobno vozilo crnogorskih registracija kojeg je vozio 31-godišnji državljanin Bjelorusije. Vozilo je pregledao i policijskog pas za detekciju droga koji je pokazao prisutnost opojne droge u vozilu, nakon čega je pronađena manja količina marihuane. Državljanin Bjelorusije je uhićen i doveden na obradu, a slijedi detaljna pretraga vozila.

Komentara 1

ST
stranac
16:09 03.08.2012.

mi njihovu djecu hranimo kruhom,,a oni nasu drogom,,,eto to je pravda,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije