Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOVI KOJI VOLE SLATKO
Povratak na članak

Par uhićen nakon što je otuđio 150 čokolada

Dvojac se sumnjiči i da su 17. i 18. veljače, iz još šest trgovina na području Pule, otuđili razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete

Komentari 19

ZA
zagabria5
12:38 22.02.2021.

Ah naivci, šta nisu pojeli sve čokolade pa ne bi bio dokaznog materijala.

VL
NJ
njofra51
14:54 22.02.2021.

nema stete, dok cokolada postoji, steta nastaje tek jezinim nepostojanjem, to jest kada je pojedena.

VL
SI
sisavac
12:51 22.02.2021.

čokolada je luksuzna roba. uvijek bila. a napad na luksuz je napad na nas, bogate i moćne, koji nismo do ničega došli lako, već odricanjem, nema za nas ljetovanja 3 mjeseca ko učitelji, nema za nas skijanja ko za građevinare koji zime ne rade... kazniti, 10 godina zatvora, kao primjer i opomena svima koji bi se odvažili na ovo. zamisli, 150 čokolada ukrali... nije to malo, to je par kutija, treba to nositi, čitava logistika.. a vrijednost... nije stvar u vrijednosti, već u principu! u cijenjenoj zapadnoj saveznici, saudijskoj arabiji, za krađu se siječe ruka... ne znam zašto zapad ne prilagodi zakone svojim saveznicima... otkad kazna ne prati narav zločina, nema mira ni pravde na ovom svijetu.

VL
DU
Deleted user
12:37 22.02.2021.

Moji frendovi :D; gdje ćeš bolje od čokolade, i još Milke. :D

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:06 22.02.2021.

Treba ustvrditi je li par otuđio čokolade uz Boga I domoljublje ili tek radi nestašice slatkiša jer u prvom slučaju je rijeć o hrvatskim nevinim vitezovima besplatnog shopinga a u drugom to su kriminalci i nepravi hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.