Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bonnie & clyde

Dvojac od 25 i 22 godine uhićen zbog napada na zaštitarku

zastitarka
Ivana Ivanović/PIXSELL
26.01.2014.
u 14:45

Slučaj se dogodio u trgovačkom centru u karlovačkom naselju Novi centar.

Zbog razbojničke krađe u Karlovcu uhićeni su 25-godišnjak i 22-godišnjakinja iz Karlovca. Ovi moderni Bonnie & Clyde, kako javljaju u PU karlovačkoj, izvršili su razbojničku krađu nad 47-godišnjom zaštitarkom.

Slučaj se dogodio u trgovačkom centru u karlovačkom naselju Novi centar. Zaštitarka je tom prilikom lakše ozlijeđena, no razbojnički par ubrzo je uhićen.

Par kradljivaca očekuje kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

>>Razbio glavu zaštitaru koji ga je izbacio iz kluba

>>VIDEO Zaštitar u djeliću sekunde spasio dječaka od bolnog pada

Komentara 2

NO
novkovka
10:36 27.01.2014.

šta se sad kradljivac skriva iza kapuljače?a nije ga bilo sram krasti.

DO
domazl
11:22 27.01.2014.

A jakih li zaštitara. U mojem gradu, zaštitari i zaštitarke OTP banke stalno puše u dvorištu i razgovaraju na mobitel. Njih se može i silovati, a da ne bi znale. Tko njh, i za što plaća. Sramotno ih je vidjeti u uniformi, a s čikovima u ustima, odsutne od realnog života. Još im se pridruže i službenicebanke s "filđanom" kavice. Užas!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije