Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera

Dvojac koji se nije zaustavio policajci su lovili od Sesveta do Remize

krim policija
ilustracija
12.09.2016.
u 13:10

Propisana kazna za nezaustavljanje na znak ovlaštene osobe iznosi od tri do sedam tisuća kuna.

Osam dana nakon što je vozač skutera skoro pregazio policajca koji ga je pokušao zaustaviti u sklopu akcije kontrole alkohola kraj Tehničkog muzeja u zagrebačkoj Savskoj ulici ponovno se slična scena u nedjelju oko 5 sati odigrala u Sesvetama. Tamo je u Zagrebačkoj ulici, također u sklopu redovne policijske akcije, policajac pokušao zaustaviti Ford Escort zagrebačkih registracija, ali vozač ga je odlučio ignorirati te se dao u bijeg.

Dvojica policajaca odmah su krenula u potjeru za njim, a u idućih petnaestak minuta dok je dvojac u Fordu bježao došlo je do nekoliko blažih sudara između njih i policijskog automobila. Ipak, za razliku od vozača skutera koji je uspio pobjeći policiji, dvojcu iz Forda to nije pošlo za rukom, pa ih je policija uhvatila u Zeničkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci, tristotinjak metara udaljenoj od okretišta tramvaja na Ljubljanici.

Dvojica muškaraca u dobi od 38 i 25 godina privedeni su na licu mjesta te prevezeni u postaju na kriminalističko istraživanje. Inače, propisana kazna za nezaustavljanje na znak ovlaštene osobe iznosi od tri do sedam tisuća kuna. 

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
14:30 13.09.2016.

no ipak su nekog ulovili ,,..jer dripac na mopedu s komadom im je bil prebrz (ide max 50)

MO
monkeybrain
13:26 20.09.2016.

pretvaramo se u zapad lagano. jos nam sam fale teroristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije