Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvoipolgodišnjak se utopio u septičkoj jami

Rodbina i susjedi pokušavaju utješiti majku Ivana Majetića
import
12.04.2007.
u 20:32

MARKUŠICA - Igrajući se s dvije godine starijim bratom dvoipolgodišnji Ivan Majetić iz Markušice, sela nedaleko od Vinkovaca, jučer je u ranim poslijepodnevnim satima, oko 15.05, upao i ugušio se u septičkoj jami.

Kako neslužbeno doznajemo u selu Markušica, velika nesreća se dogodila tijekom igre u dvorištu njegova djeda Joze, čija se kuća nalazi u susjedstvu roditelja malenoga Ivana.

Preplašen pobjegao
Prema informacijama iz sela, koje zasad nije potvrdila policija, mališani su se igrali i tom prilikom prelazili preko otvora betonirane septičke jame.

U jednom trenutku igre Ivan je upao u jamu dok se stariji brat Josip preplašio i pobjegao. Kako je novinarima prenijela majka nesretnog dječaka Tomislava, djecu je cijelo vrijeme držala na oku. – U jednom trenutku izgubila sam ih iz vida. Ubrzo se Josip vratio dok Ivana nije bilo, a nije mi znao odgovoriti ni gdje mu se nalazi brat. Odmah sam pozvala i supruga Dalibora. Nisam mogla ni pomisliti da se dogodilo nešto ovakvo - rekla je novinarima neutješna Tomislava, koja nije mogla prestati jecati.


Septička jama u koju je upao dječačić

Moj braco je umro
Ubrzo je kući došao i suprug Dalibor kojemu je stariji sin potom rekao da mu je brat upao u septičku jamu. Potom je u susjednom dvorištu iz jame izvukao već beživotno tijelo malenoga Ivana. Obiteljska tragedija Majetića mogla je biti i veća jer je djed Jozo, čuvši za sudbinu unuka, pokušao počiniti samoubojstvo, u čemu ga je spriječio sin Dalibor. Od susjeda Majetića saznali smo da je maleni Ivan tek prije nekoliko dana počeo pričati, a veliku bol uvećavao je i brat mu Josip koji je neprestano govorio “Moj je braco umro”.

Glasnogovornik Policijske uprave Vukovarsko-srijemske županije Miroslav Janić nije nam mogao reći više pojedinosti o ovom slučaju s obzirom da očevid do zaključenja ovoga teksta nije bio završen. - Javnost će o svemu biti obaviještena kada očevid bude završen, istakao je Janić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije