Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dvogodišnjaku naprava za uništavanje voluharica raznijela šaku

Dijete je uspjelo skloniti keramičku pločicu kojom je bila pokrivena i uzeti mehanizam koji sadži streljivo i manju količinu eksploziva.
18. svibnja 2016. u 11:02 4 komentara 268 prikaza
Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

 Dvogodišnji dječak iz Budančevice kod Đurđevca ozlijedio se sinoć oko 19.30 sati napravom za uništavanje voluharica. Kako doznajemo u policiji, naprava je bila smještena u kanalu u dvorištu obiteljske kuće. Dijete je uspjelo skloniti keramičku pločicu kojom je bila pokrivena i uzeti mehanizam koji sadži streljivo i manju količinu eksploziva.

Tada je došlo do aktiviranja eksploziva i dječaku je raznesena šaka. Prevezen je u bolnicu s teškim ozljedama, ali izvan opasnosti po život. Policija događaj tretira kao nesretni slučaj i neće provoditi dodatnu istragu.

>> U eksploziji petarde ozlijeđen dječak (13), amputiran mu prst desne ruke

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  strašno! radi jednog miša, štakora, krta, dijete invalid do kraja života.

 • Biker:

  Pa cijela ova nacija je invalid jer ima svaka vlada ,svejedno koja , kad dodje na vlast postavi dinamit ispod plocice .. to su svicarci , Ina-Mol , porezi,nameti ,prirezi,rezovi ...

 • fred12:

  Nesretan slučaj! Glupost!! Nepažljivo postavljanje "naprave" roditelja! Proizvođač je u uputi napisao da se mora onemogučiti pristup trećim osobama! Keramička pločica??? To sigurno nije!! To je nanošenje teških tjelesnih ozljeda!!!