Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasio mu život

Dvogodišnjaka cijelu noć tražili po šumi, a njega 13 sati čuvao pas

madof
Foto: AFP
1/2
12.11.2012.
u 20:07

Dječak je iz kuće izašao navečer oko 20.30 sati i cijelu noć lutao po šumi, no život mu je spasio njemački ovčar koji je cijelo vrijeme bio uz njega

Nakon 13 sati potrage dvogodišnji Dante Berry pronađen je u šumi u blizini grada Mildura u Australiji, a cijelo ga je vrijeme čuvao njegov pas - njemački ovčar Dasher. Dječak je, naime, izašao iz svoje kuće oko 20.30 sati navečer i krenuo hodati prema šumi. Mališan je prešao čak tri kilometra, a uz njega je stalno bio i njegov ljubimac, piše Herald Sun.

Čim je shvatila da ga nema, majka je nestanak prijavila policiji koja je tragala za njim cijelu noć. Kako dječak više nije mogao hodati, pao je na pod, a kraj njega je legao pas koji ga je svojim tjelom grijao i štitio.

Na kraju, mališana su ipak uspjeli pronaći oko 10 sati ujutro idućega dana, a policiji i ostalim službama puno su pomogli tragovi stopala i šapa na stazi.

Dječak je bio pothlađen i dehidriran, no odmah je prebačen u bolnicu i sada je u dobrom stanju.

>> Sam u šumi 19 sati - gladan, žedan, mokar i promrznut, ali nije se bojao

Komentara 16

RE
@rea
20:38 12.11.2012.

Sve je dobro što se dobro svrši. Bravo za Dashera, wof, wof.

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
21:35 12.11.2012.

Kako dječak više nije mogao hodati, pao je iscrpljen, kraj njega je legao Dasher i svojim ga tjelom grijao i štitio

OB
-obrisani-
20:33 12.11.2012.

Dvogodišnjaka cijelu noć tražili po šumi, a njega 13 sati čuvao pas . Pas i Konj najbolji Covjekov prijatelj, a ima jos dva velika Covjekova prijatelja ako se covjek pobrine o njima uzvracaju mu ljubav i vjernost kao Pas i Konj a to su Orao i vjerovali vi ili ne Vrana. A najgori Covjekov neprijatelj je Covjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije