Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatično u kini

Dvogodišnjak izbavljen iz odvoda na cesti u kojem mu je zapela noga

Tim Duncan
Foto: REUTERS
1/2
05.05.2012.
u 14:12

Dječačić je cijelo vrijeme prestrašeno plakao, no kad je izbavljen smirila ga je majka. Liječnici su utvrdili da je iz kanala izišao bez ogrebotine.

Dvogodišnji dječak iz Kine zaglavio je u odvodnom kanalu u petak na jugo-zapadu zemlje. Igrao se na ulici kada mu je desna noga upala u odvodni kanal na cessti i nije ju više mogao izvaditi, ispričala je njegova majka, a prenosi Reuters. 

Spasioci su najprije morali odvojiti betonsku oblogu, odnosno dio ceste u kojem je bio otvor za odvod da bi zatim razbili i dvije betonske šipke koje su zarobile dječakovu nogu, no to im nije odmah uspjelo pa je spašavanje potrajalo. Dječačić je cijelo vrijeme prestrašeno plakao, no kad je izbavljen smirila ga je majka. 

Liječnici su utvrdili da je iz kanala izišao bez ogrebotine.

Ključne riječi

Komentara 3

IM
immortella
18:05 06.05.2012.

malac će cijeli život paziti da opet ne upadne u rupu.....kao ja kad mi se maloj zaglavilo koljeno u balkonskoj ogradi :):):)

PO
Povremeni
19:58 06.05.2012.

Dobro je prošao. Meni se kao klincu zaglavila glava u ogradi od stepenica. Ne znam je li mi bilo gore to ili kad su me na kraju izbavili pa mi je stari odvalio takvu šamarčinu da mi još danas uho zvoni. To valjda da utvrdim gradivo.

DU
Deleted user
11:32 07.05.2012.

A ja sam stavio prsten na vjenčanju i ne ide više dolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije