Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTU TENZIJE U FRANCUSKOJ
Povratak na članak

Dvije žene napadnute u Parizu uz povike "idite kući u svoju zemlju"

Nakon razmirica oko stavljanja povodca na pse, napadačice su izvukle nož i napale dvije muslimanke uz rasističke povike "Prljavi Arapi".

Komentari 4

DU
Deleted user
12:12 21.10.2020.

Svaka akcija izaziva reakciju..... Iliti: tko sije vjetar, žanje oluju!

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
13:43 21.10.2020.

Odmah velika vijest kad su u pitanju muslimani dok se o svakodnevnom maltretiranju domicilnog stanovništva i uništavanju kršćanskih sakralnih objekata diljem u EU od strane muslimanskih čopora jednostavno ne piše ništa; to očito nije vijest za naše ˝novinare˝

VL
BL
bluescreen
17:45 21.10.2020.

yes

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
16:22 21.10.2020.

Ovo nije dobro , toliko se je nakupilo u ljudima da je opasno biti drugačiji bez obzira na stranu . Netrpeljivost vodi i u iracionalnost koja opet završava na groblju ili u zdrastvenoj ustanovi ako je sreća . Ovo nijestanovi ako je sreća . Ovo nije komentar na račun počinioca ili žrtve ovo je komentar do koje granice netrpeljivost može dovesti pojedinca ili dio društva .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.