Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet je redovit

Dvije tramvajske nesreće u dva jutarnja sata

sudar tramvaja i teretnjaka (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/3
22.04.2010.
u 09:38

Na Trgu maršala Tita sudarili su se tramvaj i kamion, a u Prečkom je pješak podletio pod 17-icu.

ZAGREB - Zbog sudara tramvaja i teretnog vozila jutros na Trgu maršala Tita tramvaji na linijama 12 i 13 vozili su Vodnikovom ulicom preko Glavnog kolodvora, a tramvaji na linijama 14 i 17 Ulicom Republike Austrije.

Prema prvim informacijama ozlijeđenih nema, a očevid je u tijeku.

Tramvaj je u četvrtak iza devet sati naletio na muškarca (29) u zagrebačkom naselju Prečko. Zbog toga su linije tramvaja broj 5 i 17 vozili skraćeno do Jaruna. Muškarca je Hitna odvezla u bolnicu, a još se ne zna kolika je težina njegovih ozljeda, piše 24 sata.

Tramvajski promet kasnije je normaliziran.

Komentara 4

VI
Vito
13:04 22.04.2010.

Tramvaj je u četvrtak iza devet sati naletio na muškarca Sram ga bilo, ponovo naganja pješake po cesti. Zašto zetovci ne ukrote takve divlje tramvaje? Ili im ne stave uzicu oko vrata pa da ne mogu natjeravati pješake po nogostupima.ima. Što će tek biti kad tramvaj počnepušiti marihuanu.

VI
Vito
13:09 22.04.2010.

Na Trgu maršala Tita sudarili su se tramvaj i kamion Nekad su sudari bili ispod sata na Jelačićplacu. Ili na špici. Ovo na slici govori nešto čisto drugo od onog što novinarica piše. Ili je to posljedica napušene novinarke kojaoja vidi ružičastog slona, a ne činjenice. Činjenica je da se kamion na slici nalazi postavljen u suprotnom smijeru od prometa na tom dijelu trga imenovanog zločinca i da nije poštovao prometne propise te tako u potpunosti ugorzio promet. To što su se okrznuli retorvitorima ne bi zasluživalo nikakvu pozornost da kamionđuja nije došao iz Imotskog pa nema pojma kako se treba proemtno ponašati u civilizaciji.

VI
Vito
13:11 22.04.2010.

koji je profesor dao prolaznu ocjenu Ani Škiljić Ravenšćak da je mogla uopće diplomirati novinarstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije