Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Dvije tinejdžerice podigle traktor koji je prignječio njihova oca

traktor (1)
Screenshot Youtube
12.04.2013.
u 12:34

Jeff Smith iz Oregona radio je u vrtu na traktoru, no traktor se prevrnuo i prignječio ga. Njegove dvije kćeri navodno su podigle težak stroj dovoljno visoko da bi njihov otac mogao disati i time ga spasile.

Dvije tinejdžerice u Lebanonu u američkoj saveznoj državi Oregon spasile su svoga oca nakon što se njegov traktor prevrnuo i prignječio ga, donosi NBC News.

Jeff Smith radio je u vrtu na traktoru, stroj se prevrnuo i prignječio ga. Vrištao je, a njegove kćeri, 16-godišnja Hannah i 14-godišnja Haylee, čule u ga i dotrčale kako bi mu pomogle. Navodno su podigle traktor dovoljno visoko da bi njihov otac mogao disati.

– To je nevjerojatno. Čuješ o takvim stvarima, o naletu adrenalina zbog kojega možete podići automobile, ali ne vjeruješ da to zaista postoji dok to ne doživiš – rekao je njihov otac Jeff za NBC.

Hannah je otišla po susjeda koji se dovezao vlastitim traktorom te potpuno oslobodio Jeffa Smitha.

Smith se u bolnici liječio zbog slomljenog zgloba i ostalih ozljeda. Hannah je ispričala da je nazvala majku prije nego što je došla hitna pomoć te kako je njezina majka mislila da je riječ o prvotravanjskoj šali.

Susjedi su završili radove u vrtu, a obitelj je traktoru dala nadimak Sotona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije